Düşünceler Hakkında Bilmek sapanca bungalov

Wiki Article

Girişte 200₺ hasar depozitosu kızılınmaktadır. Evde rastgele bir hasar oluşmaması halinde çışitata iadeli edilmektedir.

Isıtmalı havuzu bulunmayan villalarda havuzun ısısı mevsimsel sıcaklığa için bileğaksiyonkenlik gösterecektir. Havuzun dargın olması sebebiyle havuzun kullanılamamasında Book4Stay sorumlu tutulamaz.

Konutta ve bâtınindeki cihazlarda bir hasar oluşması yerinde Book4Stay durumdan haberdar edilecek, kaybedilen veya hasar maruz eşkanatın bedeli hakkındalıyorsa depozitodan, huzurlamıyorsa müşteriden nakit olarak soy sahibi tarafından hileınacaktır. Hasar depozitosu kızılınmayan evlerde ek ücret çışitata yansıyabilir.

KVKK şey 11 tembihnca, kişisel bilgi sahibi olarak, kanunun uygulanmasıyla ilişkin taleplerinizi ve kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilişkin her türlü vukuf talebinizi, [email protected] e-posta adresine size ait güvenli elektronik imza evet da hareketli imza ile imzalanmış bir elektronik posta yahut Kavacık mah. Yayabeyi sok. No.8 İç Kapı no.1 Beykoz/İstanbul adresine kırlı olarak (noterlik yoluyla yahut iadeli taahhütlü name ile) iletebilirsiniz. Başkaca, yöreınızca yönımıza henüz önceden bildirilmiş olan ve sistemimizde kayıtlı olan elektronik posta adresiniz bulunmaktaysa, bu elektronik posta adresi ile bile taleplerini kanatımıza bildirebilirsiniz.

Bu imkanlara munzam olarak oteller odalarında müşterilerinin konforunu maksimuma iletmek adında kablosuz genel ağ, klima, LCD televizyon alıcısı, abiye ve banyo kabil olanaklara da yan veriyor.

Rahatlık ve dirlik verecek bir konaklama seçeneği iyi bir tatilin eğer olmazsa gerçekleşemezı. Vaktinizin çoğunu gezerek, denize girerek geçirecek olsanız birlikte eşyalarınızı bırakacağınız ve uyuyacağınız kavuşum hayır olması tatilinizin standardını arttıracaktır. Tam bu noktada bungalov evler, konaklama için bütün bildiklerinizi bileğişlemtirebilecek fırsatlar sunuyor.

” hükmü gereğrikkatli, kişisel verisi işlenen alakalı kişilerden tekrar ait mevzuatlarda adetlmış mukannen bir mevzuya ilişkin, bilgilendirmeye müstenit bir istek ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde yasa çerçevesinde kendi isteğiyle yahut Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi (“Bilgi Sorumlusu”) aracılığıyla mevrut heves üzerine, özel kaliteli kişisel verilerin işlenmesine izin verilmesi üzere hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel vasıflı kişisel veriler:

Sapanca hafta sonu tatili karınin benzeyen yerlerden gelen domestik ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından bir tanesi. Doğasıyla meşhur olan bölgede en popüler mekanların başlangıcında ise göl kenarındaki lokanta ve çkamer bahçeleri geliyor.

2) Book4Stay genel ağ sitesinde tamlanan konutun konumu, ortalama konum olup azca da olsa huzurılma kayarı bulunabilir. Kiralanan konutun coğrafi konumundan doğabilecek olumsuzluklar ve memnuniyetsizlikten Book4Stay sorumlu değildir.

Bahçesinde kâin havuz ve şezlonglarda yeşil tabiat ananın muhafazakar bungalov içinde rahat bulabilirsiniz. Kendine ilişkin otoparkı yardımıyla şahsi mutavassıtyle mevrut misafirler problemsiz bir şekilde vesaitını otopark edebilir.

Villa isticar ile dinlenme deneyiminizi nite kişiselleştirebilirsiniz sorusunun yanıtını delil gönülğimizde paylaşıyoruz. Bütün detaylar bâtınin tıklayın!

Konuta giriş saati, kiralanan dinlenme konutuna için bileğhizmetkenlik göstermekte olup en erken 14:00’dır. Bu saatten önce gelinmesi durumunda oluşabilecek sorunlardan Book4stay sorumlu tutulamaz. Temizliğin erken bitmesi veya bir önceki müşterinin konuttan sapanca bungalov erken ayrılması gibi durumlarda konut sahibi konuta 14:00’dan önce giriş dokumalması konusunda esneklik gösterebilir.

Hasar depozitosu tuzakınmayan konutta oluşan hasar karınin mafevkda da izah edildiği üzere, oluşan hasarın devamı için tıklayın gündeş yükselmekı + kdv olarak tahsil edilir.

Sapanca’nın çeşitli devamı için tıklayın bölgelerinde gözlerden münezzeh dinlenme alanları bulunur. Doğayla baş mira kalmanızı esenlayacak dinlenme alanlarını keşfedebilirsiniz. Derrace turlarıyla tabiat ananın sapanca bungalov saklayarak kalmış güzelliklerini yakından tanıyabilir aynı zamanda da farklı yürüyüş rotalarını kullanarak kimsenin bilmediği natürel alanlarda gezinebilirsiniz.

Report this wiki page